Íme három kávéfajta, amelyeket az orvosok a legkárosabbnak tartanak:

Felfedték, melyik három kávéfajta a legkárosabb! Érdemes alaposan megfontolni ezt a dolgot!
Alexandra Fileva orvosszakértő megnevezte a három legkárosabb kávéfajtát. Véleménye szerint a 3 az 1-ben (3in1) instant kávékeverék vezeti a listát - írja a magyarhirlap.hu cikke. Sok cukrot, hidrogénezett növényi zsírokat és szintetikus vegyületeket tartalmaznak ezek a kávék - hívta fel a figyelmet -, amelyek allergiát és gyomor-bélrendszeri problémákat okozhatnak.
A latte fogyasztása mögött rejlő kockázatok a magas telített zsírok, cukrok és kalóriák szintjében keresendők - magyarázta. A rendszeres ivásmód hozzájárulhat anyagcserezavarok kialakulásához, zsírmájbetegséghez, valamint megemelkedett koleszterinszinthez is.
A frappuccino is helyet kapott a listáján, hiszen gazdag cukortartalmával, mesterséges ízesítőkkel és sűrítő anyagokkal készül.